24 Kasım Ortaokulu

WEB https://cayirova24kasimortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yeni Mahalle 5118/3 Sokak No29 Çayırova/KOCAELİ
VİZYON : Lider, eğitimde yenilikler yaratan, insanlığa ve bilime hizmet eden, bilgiyi paylaşan ve yaygınlaştıran, evrensel bir okul.
MİSYON : Bilgiye ulaşabilen, ulaştığı yazılı ve sözlü iletileri doğru anlayıp yorumlayabilen bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : 2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA LGS SINAV SONUÇLARINA GÖRE; FEN LİSESİ: 5 ÖĞRENCİ, SOSYAL BİLİMLER LİSESİ: 2 ÖĞRENCİ, SINAV PUANIYLA ALAN ANADOLU LİSESİ: 6 ÖĞRENCİ, SINAV PUANIYLA ALAN MESLEK LİSESİ: 9 ÖĞRENCİ, OKUL PUANIYLA ALAN ANADOLU LİSESİ: 48 ÖĞRENCİ BAŞARI GÖSTEREREK LİSELERE YERLEŞMİŞTİR.

Biyoloji Laboratuvarı :1
Saatler : 08:30-15:05
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İngilizce
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : Sadece özel eğitim sınıfı öğrencileri için servis mevcuttur.
Ulaşım : Okulumuza tüm Gebze- Çayırova otobüsleri ile ulaşım imkanı mevcuttur. Ayrıca İstanbuldan ulaşım E5 karayolu üzerinden rahatlıkla sağlanmaktadır.Ayrıca Gebze-Harem dolmuşları okulumuzun yakınından geçmektedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz İlçe merkezindedir.İl merkezine uzaklığımız 45km´dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :